Aanmelden online Bingo vrijdag 25 september

Prijzen, prijzen en nog eens prijzen! 

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Na een gezellige eerste editie, gaan we nu voor een fantastische tweede editie.

Met (veel) meer prijzen, meer rondes, een Superrronde en een verrassing voor de deelnemers; gaan we een topavond tegemoet! En met niemand minder dan Quizmaster Piet(er)! 

Datum: Vrijdag 25 september 2020
Tijd: vanaf 20.00 uur
Locatie: Thuis (online)
Kosten: € 5,- per set bingokaarten (1 setje kaarten is voor 3 ronden)
Donateurs wijkvereniging krijgen per set € 1,- korting. Deze korting dien je zelf in mindering te brengen via kortingscode ‘Donateur’. Wil je donateur worden, meld je dan aan en stuur een e-mail naar info@test.goutumsud.nl.
€ 5,- per kaart voor de Superrronde! (zie uitleg hieronder).

Wat is de superrronde?
Een topronde waarin de grotere prijzen te winnen zijn. Eén van de ‘hoofdprijzen’ van deze bingo-avond is dat je 2 uur mag varen met een Greenjoy (t.w.v. € 70,-). Dit wordt beschikbaar gesteld door Stadsstrand Leeuwarden

Wat heb je nodig?
Om de Bingo te kunnen volgen, dien je Zoom te installeren op een computer of tablet. Het kan ook een telefoon, maar via een tablet of laptop werkt fijner. Zoom kun je hier gratis downloaden. Kort voor aanvang van de bingo, zullen we de toegangscode voor Zoom bekend maken.

Sponsoren bedankt!

Deze ondernemers hebben prachtige prijzen geschonken:

Hengelsport De FuikAnderz ModeStudio 8Slagerij de SchransSnackbar By It AlddjipStadsstrand LeeuwardenFriese producten.nlTabakspeciaalzaak Peter van der KampTres Jolie WonenShoebyHuboIndoor XL Carwash LeeuwardenBloemenboetiek PanhuisBakkerij SchuurmansBiofood DiervoedingSurinaams eten met JenDHZ Hoyte van der WalFriese SchrijfkamerSlijterij De SchransSchootstra VisspecialistPedicure Marian RellekeTurks Specialiteiten Restaurant SarayLaura’s hairdesignFit met IngridBrouwerij Egmond en De Boer Woonprofessionals Leeuwarden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *