Welkom op de webpagina van buurtvereniging van Goutum-sùd. Onze vrijwilligers organiseren o.a. leuke activiteiten voor de bewoners van deze wijk. Zorg dat je niets mist! Blijf ons volgen via deze website, op FaceBook of schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Heb je suggesties voor activiteiten of andere opmerkingen? Laat het ons weten. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze commissies of activiteiten. Treed met ons in contact!

Aanmelden Wijk BBQ

Je kan je weer aanmelden voor de wijk BBQ

Je kan je vanaf nu aanmelden voor de Wijk BBQ. Je kunt je alleen via de website inschrijven voor 24 juni a.s. Meer informatie tref je hier ook aan

Activiteiten

Groenplan ‘De Zuidlanden’15 maart
Paaseieren zoeken20 april 2019
Inloopavond buurtvereniging7 mei 2019
Goutum-sop1 juni 2019
Dorpsfeest Goutum – StokeCity13/14/15 juni 2019
Summer BBQ6 juli 2019
Heb jij een leuk idee? contact!

Doe een donatie!

Goutum-súd wil als officiële organisatie verder gaan. We hebben daarvoor je steun hard nodig. Met een kleine bijdrage kun je ons helpen bij het zetten van de volgende stap! Lees meer.

Inschrijven voor de Goutum-sùd nieuwsbrief

Niet actief op socialmedia? Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Doe mee met de buurtpreventie App

WhatsApp groepen zijn een goed middel om bij te dragen aan een leefbare en veilige buurt. Ook in Goutum-sùd is een buurtpreventie app actief. Deelnemen is gratis, vrijblijvend en heel eenvoudig, klik hier voor meer informatie.